Post by izgrifeswipsa on Feb 21, 2022 2:48:11 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ točke za odklepanje ▞▞▞
▞▞▞ Looney Tunes™ World of Mayhem 2022 version ▞▞▞
To je odlična igra. Zabavno, smešno in ohranja vsebino svežo. Uredite moj prvi pregled, saj se moja igra od posodobitve ne zruši več popolnoma, zdaj samo zamrzne in zahteva zaustavitev in ponovni zagon igre, zato ima samo 3 zvezdice.
Zelo dobra igra. Vidim, da ljudje pravijo, da je to plačilo za zmago, vendar se mi ne zdi tako. Malo zamuja, vendar je morda moja naprava. Ta igra zahteva čas, a s potrpežljivostjo se lahko zelo hitro izboljšate.
Dobra igra, a vsebinsko precej gola. Vse bitke v bistvu izgledajo, kot da se borite na isti odrski peči in znova, brez prave raznolikosti v načinih igre. Overworld ponuja zelo malo igri in se zdi preprosto nepotreben, čeprav je zabavno odklepanje območij. Liki Space Jam so mi v bistvu uničili igro ... Preveč OP do te mere, da igra niti ni zabavna.
Vsakih 30 m ponastavi mojo tablico, prosim, da se prilega temu bug looney tunes world of mayhem
neverjetna igra ni popolna, vendar nobena igra ni popolna. izdelava je super. dolgotrajen timski trud. dobra grafika. jaz ljubim to igro. upam, da je tudi tebi všeč
Energija izgubljena zaradi vsakič izgubljenega napredka v igri, ko poskušam dokončati compegion miaaion, večkrat visi in 30 energije ob vsaki izgubi.... razočaran.
Ta igra ima najslabšo podporo, kar sem jih kdaj videl pri kateri koli drugi igri. Če naletite na napako ali težavo v igri in zaprosite za podporo, vam bodo rekli, da znova zaženete telefon in znova zaženete igro, preverite svoj wifi, tako kot da bo to odpravilo težavo. 😒
Preveč novih toončkov, premalo osredotočenosti na stare. Velik zgrabi denar, medtem ko je hudič neuspešen. To je ponovna namestitev #10.
Ne morem se prijaviti. Izguba prijavnih točk za kozmične zvezde. Če ponovno namestim, bom izgubil vse, kar sem pridobil do zdaj?
Najboljša igra za vedno
Toy Blast پزل wgni
Stari popravi prekleto igro, ki se zruši, ne moreš niti izbrati ekipe, ki bi igrala 3 leta in se ne zruši do Todyja
Tukaj je nekaj težav v Novem dogodku, plz rešite težavo, ta igra je super
Pravo je igrati. Razen tega, da me vsake toliko izstrelijo, se ne morem zadovoljiti te nore igre
Res zabavno
Looney Tunes™ World of Mayhem Рольові ycso
Animacija lola dunker napake pri košarki se včasih zgodi, kot da ni bilo razloga, če premaknete čas bitke, da je hitrejši
Več kot 24 ur se poskušam prijaviti v igro, pride do tega področja, kjer piše razvrščanje smeti, in me vrne nazaj na glavni zaslon telefona. Dvakrat sem odstranil in znova namestil, pa še nič. Preden rečete, žal mi je, da imate težave s to igro in kako se prijaviti, ne moremo priti na začetni zaslon, ker se ne naloži!!!!
Looney Tunes Monde en Pagaille Jeux de rôles ufvj
Po 2 letih igranja se zdaj ne morem prijaviti. Vsakič, ko poskusim, se samodejno odjavi
V 4. poglavju sem že opravil vsa dejanja, vendar moj seznam nalog kaže 9/10 za 5. dejanje 4. poglavja. Igra je lepa, vendar moram dokončati seznam nalog. Hvala, upam, da boste to težavo rešili čim prej.
Vau, ali bi prosim obrnili "popravke napak", igra je bila prej veliko bolj gladka. Zdaj se počasi nalaga in nenehno zamrzne.
Igra je dobra. Z veseljem sem jo igral, saj sem bil že od malih nog oboževalec norih melodij. Imel pa sem pritožbo in sem jo poslal tudi po e-pošti. Za nakup paketa za dogodek sem prejel 3x kredit. Šele moj tretji poskus je bil uspešen. mojih prvih dveh nakupov ni bilo, zaradi napake v povezavi z igro. Upam, da lahko kaj narediš glede tega. Če ne morem dobiti svojega denarja nazaj, mi samo dajte moja prejšnja dva nakupa. Kljub nevšečnostim mi je igra še vedno zabavna. Hvala!
Običajno bi ocenil 5, zdaj pa 3, da se vse naloži tako dolgo, preden nikoli ni trajalo tako dolgo kot zdaj, tako da če obstaja način, da to popravim, prosim, popravite
Igra je zabavna, vendar se lahko zaplete. Igra me je dobesedno vrgla iz dogodka, vzela mi vse dragulje in mi ni dala nobene od nagrad, ki sem jih osvojil. Tako da je zabavno, dokler se to ne zgodi. Nato se obrnete na podporo in očitno vam ne verjamejo in vas prosijo, da pošljete posnetek zaslona. Kot da naredim posnetke zaslona vsakič, ko igram? Smešno.
To je kul igra, toda vsaka opravljena misija te nato vrže iz igre! Potem morate počakati še eno leto, preden se zaslon za nalaganje znova zaključi! Prosim 🙏 popravi to! Sicer pa 😳 Igro bom izbrisal. Hvala za razumevanje.
Zakaj se ta igra ne naloži? Ali želite zavrniti trenutno dosegljive dodatne točke prevračanja?
Res zanimivo smešni ljudje, ki vračajo klasiko v povsem drugačni NOVI LUČI!!!!! Medtem ko ostane zvest karakterju
Ta igra je bila zelo zabavna, vendar se nenehno spreminja, zaradi česar so stvari v njej zastarele. Dal sem ji 2 zvezdici v upanju, da bo spet zabavna
Zelo lepa igra, vendar zelo zelo slabi strežniki, vedno zanič, ne more dokončati niti ene bitke brez čakanja vsaj 1 minute, vedno zamrzne pri vsakem delu igre
Igra se ne nalaga več, vedno se zatakne pri "Naročanje več zabojev ACME", poskusil je počistiti predpomnilnik, podatke, odstraniti/ponovno namestiti. Nič ne deluje. Zapravljen denar za pokvarjeno aplikacijo.
Naj začnem s tem, da je to neverjetna igra. To igro sem začel igrati na dan lansiranja in sčasoma je postajala vse boljša, kot dobro vino. Kot rečeno, imam manjše težave s hišami svojih likov. Trenutno sem lv. 12 in mi ne dovoli nadgraditi svojih hiš. Materialov in zlata imam več kot dovolj, vendar je možnost zatemnjena. Kolikor sem videl, ni nobenega mejnika za nadgradnjo toon hiš. Če lahko najdete težavo ali pomagate, bom dal 5 zvezdic.
Zabavno, ko deluje, zadnje čase je treba enkrat mesečno znova namestiti, da se prijavite. Zvok se še naprej izklopi
Kul igra
Igra je zabavna, ko dobite vse, vendar je čas, da jo odložim, preveč se nalaga, da zdaj izgubim zanimanje
Ne obremenjujte se ... dogodki so postali nemogoči za naključnega igralca iger, še posebej, da je igra z božičnimi dogodki postala zagrabitev denarja.
To je bila moja najljubša igra več mesecev. Večkrat na dan sem se prijavil in resnično užival v dogodkih in vseh melodijah, ki sem jih nabral. Toda posodobitve regionalnih dogodkov in dogodkov ob koncu tedna so iz igre odstranile užitek. Nagrade so bile resno oslabljene, zaradi česar je zelo težko napredovati, ne da bi izvlekli kreditno kartico. Zelo sem razočaran nad smerjo, v katero gre igra.
Looney Tunes™ World of Mayhem Igranje vlog pqvp
Looney Tunes™ 反斗世界 - ARPG 角色扮演 lxif
Zdi se, da ne morem priti mimo zaslona za nalaganje, še posebej, ko gre za "nakup več zabojev Acme", in omenja nekaj o prekinitvi povezave z internetom. Preizkusil različne kombinacije cell.data in wifi brez sprememb. Danes zaradi tega nikoli nisem imel priložnosti zares igrati.
Spet se pokaže pohlep Scopelyja. Vsi vidimo, kako se ta igra spreminja v vrsto igre s plačilom za zmago. Tukaj je božični dan. Dan za velikodušnost. Veselil sem se teh božičnih dogodkov. Zaenkrat je zelo razočaranje. Prihranil sem 18 črnih vstopnic za vrtenje LEGENDARNEGA kolesa. Pa brez presenečenja! Vi Scrooges ste zamenjali kolo in ponudili grozne nagrade. Kolo sem moral zavrteti samo 6-krat in dobil samo 1] 100 kosov Annubus K9. Zakaj so razvijalci naredili polovico kolesa kot komade za igranje?